adidas nmd hu pharrell nerd

Post Reply
m04m3bhx
Posts: 3
Joined: Mon Jun 20, 2022 1:37 am

adidas nmd hu pharrell nerd

Post: # 20175Post m04m3bhx »

Image
In augustus brachten adidas schoenen dames zwart Pharrell Williams en adidas Originals een N.E.R.D.-hommage uit van hun gezamenlijke HU NMD, en nu is de knaller "Chalk White/Glow Orange/Clear Mint" voor de tweede keer terug.

Natuurlijk bestaat de sneaker uit een Primeknit-bovenwerk en de gepatenteerde BOOST-dempingszool van adidas, terwijl een crèmekleurige veterkooi op de middenpanelen de touwveters op hun plaats houdt. adidas nmd hu pharrell nerd Er verschijnen meer crèmekleurige accenten op de tussenzoolpluggen en als laatste, tonale N.E.R.D. branding en Japanse kalligrafie lijken geborduurd in het bovenwerk over beide voeten.

Een vleugje kleur aan het paar is de "Icy Blue" buitenzool, die nog twee keer wordt gevonden en de binnenkant van de linkervoet en het leren hiellipje van populaire stijl de rechtervoet benadrukt, een stuk dat ook is versierd met N.E.R.D. iconografie, zoals er "20" staat in het kenmerkende lettertype van de band.

Door levendige kleuren te combineren met woorden die als herinnering dienen, verdedigt muzikant en ontwerper Pharrell Williams onze strijd voor adidas schoenen goedkoop en naast de gemeenschap. Deze schoenen herwerken het iconische NMD-silhouet met tekst die opvalt op het adidas Primeknit-bovenwerk. Boost-demping zorgt voor eindeloze energieteruggave en comfort bij elke stap.

https://www.walkfootjoy.com/

Post Reply